Què fem?

Home / Què fem?

Som una empresa dedicada a la creació de tot tipus de mobles i treballs de fusteria de fusta a la mida de cada client. Vam realitzar una àmplia gamma de projectes relacionats amb la fusta, ja sigui natural o sintètica, i d’exterior i interior. Per al desenvolupament de la nostra activitat comptem amb la més completa infraestructura, maquinària de fusteria de fusta moderna, així com una àmplia gamma de matèries primeres d’altíssima qualitat. A més, disposem de fusters qualificats que li ofereixen les solucions més innovadores. La nostra prioritat és mantenir-nos a l’avantguarda de el sector. Per això, treballem amb els més alts estàndards de qualitat i sota els més estrictes processos de produció. Visiteu la nostra exposició o truqui’ns, rebrà informació detallada sobre els nostres productes i serveis. Li garantim serietat, eficiència i preus a l’abast de la seva butxaca. Compti amb nosaltres a Santa Eugènia de Berga (Vic) i a Barcelona ciutat, com en tota la seva província.

Els nostres clients opinen

  • Contraté a Mobles Ferne porque hablando con algunos conocidos me recomendaron esta empresa. De ellos solo puedo decir que son rápidos, serios, realizan un trabajo de calidad a un precio justo, estoy muy contento con mi elección y les recomiendo confiar en ellos, ya que se trata de auténticos profesionales.

    Lorena Moncada
    Lorena Moncada
  • Tan sólo quería agradecer el trato exquisito de Mobles Ferne por su implicación y trato especial que ha tenido conmigo como cliente. Sigan así. Gracias. Un saludo.

    Francisco Otero
    Francisco Otero
Contacta con Mobles Ferne

Puede enviarnos un correo electrónico y nos pondremos en contacto con usted lo antes posible.

Start typing and press Enter to search